Bra att tänka på vid träning

Tänk på att slänga tuggumi eller snus innan träningen, då man kan sätta detta i halsen!

Tack! 

Om det är första gången som du skall på spinning kan du här få lite tips och råd.

Kom minst 20 minuter innan och ta med dej en välfylld vattenflaska till passet och har man vida byxor är det viktigt att dessa stoppas in i strumporna då de kan fastna i cykeln. 

Tränar man spinning kontinuerligt rekommendras att man använder en speciell cykelbyxa med förstärkt gren. Dessa skall användas utan underkläder.

Vad det gäller skor går det bra att ha vanliga tränigsskor men då är det viktigt att tänka på skosnörena, stoppa in dem så att de inte fastnar. Det finns även speciella cykelskor med sk spd-bindning som gör spinningen mer effektiv och behaglig. Det är viktigt att tänka på att med sådanna skor sitter man fast i pedalen! 

Vad det gäller inställningar och teknik på passet går instruktören igenom detta med dej som är ny.

I gruppträningen skall alla mobiler vara avstängda!

Är det första gången du skall träna en aktivitet som vi har i grupptränigshallen får du här några tips.

Ta med dej ett par rena inomhusskor och vad det gäller kläder, tar du det som är bekvämt. Glöm inte vattenflaskan. Kom minst 20 minuter innan passet, så att vi i receptionen och instruktören kan hjälpa dej gällande utrustning till passet och ev teknik/ utförande man bör tänka på. 

Skall du på något av våra vattengympa pass rekommenderas baddräkt (ej bikini) och vattenflaska.

Vi har en klassbeskrivning, läs gärna denna så att du känner att du hamnar på ett pass du har tänkt dej, vid frågetecken är du alltid välkommen att höra av dej till oss så skall vi hjälpa till så gott vi kan.

För att få den bästa förutsättningen inför ett träningspass, vilket som helst, är det viktigt att man har fyllt på med riktig mat. Annars kommer man inte att orka!

Den bästa törstsläckaren är vatten.