Välkommen till oss på Motionscenter Charlott & Dragica, MCD, där du hittar allt under samma tak!

Företaget startade på 90-talet och har växt sen dess.

Vi kan erbjuda varierande pass inom gruppträning konditionsträning och vattenträning.

 

Vi och våra erfarna instruktörer finns här för råd och stöd, gällande personliga program, genomgångar i vattnet, gymmet, konditions samt stretch program.

 

Om du är i behov av Redcord träning boka gärna tider med oss.

Passa gärna på att bekanta dig med vår hemsida motionscentercd.se och facebook (MCD AB). Där kan du få information om klasser, hålla dig uppdaterad och ta del av aktuella erbjudanden och nyheter.

 

Om du är i behov av massage boka gärna tid med oss så hjälper vi dig med allt ifrån avslappning till att öka rörligheten i lederna och göra muskler mjuka och elastiska.

 

Som medlem på MCD kan du köpa årskort på simhallen till rabatterad pris. Vi skriver ut ett intyg som visar att du är medlem hos oss, som du visar i simhallens reception för att erhålla rabatten.

 

Efter träningen kan det vara jätteskönt med dusch och bastu och till det använder du simhallens omklädning, om det inte står ngn annan hänvisning i receptionen gällande ombyte. Dina värdesaker och kläder förvarar du i simhallens skåp som du låser med ett hänglås. Man kan köpa detta i simhallen eller medtag eget.

 

På TV skärmen i receptionen har du info om schema, vilka instruktörer som leder klasser. 

 

Hälsningar Charlott/Dragica