Välkommen till oss på Motionscenter Charlott & Dragica (MCD) där du hittar allt under samma tak!

Vi erbjuder säker, kvalitativ träning och tjänster för alla målgrupper i friskvårdande syfte.

Företaget startade på 90-talet och har växt sen dess.

Hemma hos oss hittar du  varierande pass inom gruppträning konditionsträning och vattenträning.

Med ett nätverk profesionella och  erfarna instruktörer möter vi dagens behov och trender för att vara ett företag ledande inom träning och friskvård.Vi finns här för råd och stöd, gällande personliga program, genomgångar i vattnet, gymmet, kondition samt stretch program.

Om du är i behov av RedCord träning eller rehabiliteringsträning boka en konsultationstid för råd, stöd där vi utgår ifrån dina möjligheter.

Passa gärna på att bekanta dig med vår hemsida motionscentercd.se och facebook (MCD AB). Där kan du få information om klasser, hålla dig uppdaterad och ta del av aktuella erbjudanden och nyheter.

När det gäller massage  kan vi erbjuda allt ifrån avslappning till att öka rörligheten i lederna och göra muskler mjuka och elastiska. Tiderna bokar du enklast genom mcd@motionscentercd.se eller lämna meddelande på 0532 12979. Mer info om massage hittar du under fliken massage här på hemsidan.

Efter träningen kan det vara jätteskönt med dusch och bastu och till det använder du simhallens omklädning, om det inte står någon annan hänvisning i receptionen gällande ombyte. Dina värdesaker och kläder förvarar du i omklädningsrum (skåp) som du låser med ett hänglås. Man kan köpa detta i simhallen eller medtag eget.

På TV skärmen i receptionen har du information om schema, vilka instruktörer som leder klasser. 

När du besöker oss för första gången, boka gärna din tid i förväg så att vi kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar du har. Då vi har många medlemmar vill vi gärna kunna ta oss tid för att hjälpa alla, därav jobbar vi endast med bokade tider. Boka gör du enklast på 0532 12979 eller mcd@motionscentercd.se

Välkommen att Träna&Trivs hos oss!

 

Hälsningar Charlott/Dragica