Välkommen

"Det blir mer varierande träning med Redcord"

Det är lätt att få till bra pass för att stärka bålen och så finns det en enorm variationsmöjlighet för att komma åt alla magmusklerna.
 
Ingela Andersson
Skidskytte

.

Redcord – framtidens rehabilitering/träning
 

Unik behandlings/tränings metod Neurac –Neuromuskulär aktivering, Redcord erbjuda en lösning för framtidens rehabilitering /träning där fokus ligger på orsaken till problemen istället för på symptomen.

BEHANDLING AV ”KRONISKA” BESVÄR

Genom att återställa de funktionella rörelsemönstren slipper vi överbelastningar av vissa muskler vilket leder till minskad smärta.

SNABBA RESULTAT

Genom att behandla smärtfritt och återskapa de funktionella rörelsemönstren får vi ofta snabba resultat både på smärta och funktion.

 

REDCORD-TRÄNING PASSAR DIG SOM …

 

… har smärta i rygg eller nacke
… har smärta i höft eller knä
… har spänningshuvudvärk
… är trött efter en dag på stan/jobbet
… har försvagad bäckenbotten- och magmuskulatur efter graviditet
… vill minska skaderisken och utvecklas inom andra träningsformer

 

Utvecklandet av metoden och tillhörande utrustning bygger på vetenskapliga studier och mångårig erfarenhet av rehabilitering och elitidrott.

Rehabiliteringen/träningen sker med speciellt utvecklade övningar i Redcords slingor som syftar till att återställa smärtfria rörelsemönster och uppnå funktionell förbättring.

Med Redcord behandlas och tränas människor i alla åldrar och på alla nivåer. Redcord var från början en rehabiliteringsmetod, men används i dag också i träningssyfte av vardagsmotionärer,äldre människor med neurologiska besvär såväl som elitidrottare i många länder.