Nya restrektioner fr o m den 23 december 2021!

Vid presskonferans den 21/12 fick vi veta att gym kommer att återgå till 10 kvadrat/besökare. Pga detta ställer vi om anläggningen utifrån de nya restrektioner. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg med din träning här hos oss. Vi kommer att få göra om våra deltagarantal i gruppträningen och i gymdelen.  Hur många som får vistas samtidigt i lokalen kommer att framgå via anslag som kommer att finnas uppsatta i varje lokal.  Vi arbetar på att finnas tillgängliga, men är det så att du inte vill eller kan träna hos oss, kan du höra av dig så kan vi hjälpa dig med din träning där du är! Viktigt i de här oroliga tiderna är omtanke för varandra. Vi finns tillgängliga för träning 7 dagar i veckan.  Vi är tacksamma för all uppskattning vi får av er medlemmar och att ni fortsätter att vara medlemmar. Detta betyder mycket för oss.
 
Då var det dags igen för klassikern.... Håll i, Håll ut och Håll avstånd!
 
Framöver gäller följande:
 
- Börja ditt besök med att sprita eller tvätta dina händer!
 
- Följ de anvisningar om antal tränande i respektive lokal
 
- Alla rengör de redskap och maskiner som har används
 
Ombyte och dusch sker hemma
 
- Vi har justerat antal deltagare på våra pass och i våra lokaler
 
- Om möjlighet finns, träna på de tider när det är lugnare på anläggningen
 
- Vi tänker på att hålla avstånd till varandra
 
- Efter träning säller man iordning efter sig
 
- Vi vill att alla ska känna sig trygga i sin träning och i dessa tider är det viktigt att du stannar hemma om du känner minsta symtom (snuva, feber eller hosta).
 
- Håll dig hemma om du väntar på provsvar eller har en familjemedlem som är covid sjuk.
 
- Om du vill köpa kort eller få kundinfo MÅSTE tiden bokas. Du når oss på telefon 0532-129 79 eller mcd@motionscentercd.se